fredag 12 oktober 2012

Mycket mer än så - Sarah Dessen

Sommaren innan Auden ska börja på college beslutar hon sig för att åka och hälsa på sin pappa, hans nya fru Heidi och deras nyfödde dotter Thisbe. Dom bor i en liten stad i närheten av havet, precis som det brukar vara i små städer så känner alla alla och det är svårt att hålla saker och ting för sig själv. Auden får ganska snabbt ett jobb i Heidis affär Clementine och tack vare det jobbet så förändras Auden. Hon får möjlighet att pröva på saker hon aldrig gjort förut, allt från dom vanligaste vardagliga sakerna som att cykla till dom lite mer komplicerade, vänner, som hon inte har någon riktig erfarenhet av.
På nätterna sover inte Auden, hon kan inte. Hon åker bil, läser, dricker kaffe eller går längs med stranden. Men en natt upptäcker hon att hon inte är ensam om det. Eli som har bott i staden i hela sitt liv visar henne vad man mer kan göra när solen gått ner...


Den här boken är nog den boken som jag tyckt var svårast att skriva om någonsin. Det händer så himla mycket saker och det är svårt att berätta utan att avslöja alldeles för mycket. Vilket fall som helst så tycker jag att den här boken var jätte bra. Den var mysig, spännande och bara bra helt enkelt.

Det här var den första boken jag har läst utav Sarah Dessen men jag har sett att hon har skrivit fler och eftersom den här var så bra blir det nog åtminstone en till utav henne!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar